keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Aivot narikassa

Niinkuin otsikostakin jo näkyy, on täällä oltu hiljaiselolla ja ns. "aivot narikassa" Jyväskylän näyttelyjen jälkeen. Ei olla tehty yhtään mitään muuta kun vain nautittu toisistamme, hihnanjatke on paiskinut töitä ja paljon on myös naurettu Jonin kanssa lumessa telmivälle Oonalle. :)

Oonalla alkoi Erkkareiden jälkeen ekat juoksutkin ja alkaa totuus valjeta mullekkin, mun pienestä vauvasta alkaa pikkuhiljaa kasvaa aikuinen nainen ja pentuvaihe on pian taakse jäänyttä elämää. Vielä on kyllä muistissa hyvin ensimmäiset Oonan kanssa vietetyt viikot kun keskellä yötäkin noustiin käymään koiran kanssa ulkona, jotta se olisi mahdollisimmat nopeasti sisäsiisti.. Turhaa sitäkin piti hermoilla. hihi :)

Joulukin meni ohitse yhdessä viuhahduksessa, ei ehditty lähettää ainuttakaan joulukorttia, viimeiset joululahjatkin paketoitiin vasta 24 päivä ja ainut paketti mikä on menossa postiin ei ole vielä edes valmis. Mutta aina oon ollut vähän sillä kannalla, että parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Okei, ehkä riittää lätinä ja seuraavaksi saattekin ihastellu TonttuOonaa joulkorttitouhuissa!








1 kommentti:

  1. Bloginne sai Liebster Blog -palkinnon!
    http://hapsutassuilua.blogspot.fi/2012/12/liebster-blog-palkinto.html , käy lukaisemassa säännöt ja jaa palkinnot eteenpäin. :)

    VastaaPoista