tiistai 29. toukokuuta 2012

Ensimmäinen yö


Nyt se päivä sitten on koittanut, koiran haku päivä! Voitte vain kuvitella miten mua jännitti koko viikonlopun, nyt kun sai oikein luvan kanssa jännittää! Kaksi viimeistä viikkoa olen siis ollut tampereella viimeisessä hierojanäyttötutkinnossa eikä oikein oo ollut sijaa muille ajatuksille kuin koululle. Vaikka Oona on kyllä aika lahjakkaasti ollut ajatuksissa kokoajan. Onneksi pääsin kuitenkin näytöstä läpi. Ja tätänykyä täällä kirjoitteleekin sitten aivan uunituore Koulutettu Hieroja!

Sitten olin vielä viikonlopun koirahierontakurssilla ja kun sitten yhdeltä vihdoin sunnuntaina starttasin auton Kauhajoella, olo oli sanoinkuvailematon. "Olenko mä oikeasti lähdössä hakemaan itselleni koiraa?"


Annettiin pentujen telmiä "Viimeiset leikkinsä" jotta Oonan pitkähkö automatka ja ensimmäinen yö niin Oonalla, kuin Simollakin sujuisi paremmin. Meillä ainakin Oona nukkui tosi hyvin, vaikka sitä veljeä vähän pitikin aluksi etsiä. Mä aion opettaa nyt alustavasti niin, että Oona nukkuu omassa häkissään yö ja päiväunet, koska meidän sänky on tosi korkea eikä se vielä pysty hypätä niin korkealle. Toinen mikä huolettaa on se, että mitäs jos se putoaa? Joten siksi häkki.2-3 aikaan yöllä heräsin siihen että mulla alkoi jotkut äidinvaistot pelaamaan ja sitten kun vilkaisin mitä koira tekee, siellähän se istui isot silmät suoraa muhun päin vahdaten. Yöllisen vessareissun jälkeen se nukkui koko loppuyön hyvin.


Jos oonassa joku kasvaa niin ainakin korvat!



Oona on aikamoinen sylivauva, kotonakin nyt tänään se on hirveästi hakenut turvaa sylistä ja hyvä vain, saakin mun puolesta tykätä sylissä olosta. ;)



Alan ymmärtää kokoajan enemmän ja enemmän sen miten vaikea on oikeasti ottaa koiranpennusta onnistuneita kuvia!



Matka sujui hyvin, muutamaa pientä inahdusta lukuunottamatta ja sillointällöin Oona painoikin päänsä maahan ja nukkui. Joni ajoi Oonan mielestä autolla miten sattuu, koska jokaisen pompun ja kurvin jälkeen Oona tarkisti multa et pitääkö tähän pomppuun nyt reagoida. Hih, ompas kyllä mukavaa.


Meillä on mennyt oikein mukavasti, ruokaa menee, leikkii, kakkii, pissii ja nukkuu! Nytkin se nukkuu kun kirjoitan tätä, melko helppo pentu kun toinen on taju kankaalla suurimman osan päivästä! Tai sitten leikin sen kanssa liian rajusti ja se väsyy siksi. No, en tiedä.


Voitteko kuvitella! Me opittiin jo nouto sana :D Ihan vahingossa.. Joni alkoi illalla heitellä sille tuommosta pehmolelua ja se nouti sen meille joka kerta!

Lisäksi illalla onnistui jo melko hyvin tänne käsky, illallakun ei ollut mitään häiriötekijöitä. No, päivällä ei niinkään enää toiminut, Oona kävi naapurissa ja aidan toisella puolella (!). Siellä kuitenkin menee aina silloin tällöin autoja, niin täytyy ruveta olemaan tarkkana.


Vielä yksi loistava kuva Simosta, on se vaan jotenkin niin yli suloinen kans! =) Kuva sinänsä ei ole tarkennukseltaan onnistunut, mutta mun mielestä Simo näyttää tässä niin hölmön suloiselta että oli pakko julkaista tämäkin.

2 kommenttia:

  1. Voi että! Sydän sulaa näitä kuvia katsellessa! :) ♥ Ihana! ♥ Onnea vauvahauvan kanssa. :)

    VastaaPoista